Názory účastníků na Odborný seminář v Královéhradeckém kraji

Přinášíme vám několik názorů účastníků odborného semináře v Královéhradeckém kraji, které ČSVE získala zpětným dotazováním na jejich názory a připomínky. Článek o této akci naleznete zde. Názory jsou zveřejněny se souhlasem účastníků.

 

Dobrý den z Broumovska,
náplň semináře k problematice VE nás zaujala svoji věcností a komplexností. Díky němu jsme si zase o trochu rozšířili obzory-děkujeme.
Zaslání prezentací uvítáme.
S pozdravem a přáním pěkného dne
D. Velehradský
 

Vážená paní Karbanová,

chtěla bych reagovat na Váš mail ohledně semináře konaného dne 11.6.2009. Za odbor životního prostředí MěÚ Vrchlabí jsme se zúčastnili dva - já a vedoucí odboru Ing.Mihalečko. Pro nás byl seminář velmi přínosný a hlavně obsahoval veškeré obory, které mají s elektrárnami co do činění.

Obdobný seminář bychom velmi uvítali např. i v souvislosti s malými vodními elektrárnami.

K průběhu semináře nemáme žádné připomínky, byl velmi věcný a obsáhlý. Zásadní informace jsme si zapsali, takže prezentace nejsou pro nás nutné.

Děkujeme za pozvání na tuto akci a za opravdu ucelené informace pro naše případné rozhodování ve věci VtE.

Ing. Ján Mihalečko a Ing. Ivana Čílová

 

 

Seminář měl velmi dobré zabezpečení organizační, byl jsem však celkem zklamán z obsahu příspěvků. V současné době jsme na odborech ŽP ve velmi složité situaci při rozhodování o těchto záležitostech, proto se alspoň já snažím sehnat ve věci co nejobjektivnější podklady. Na internetu je to složité, vetšina materiálů je značně tendenční a to buď pro a nebo proti. Očekával jsem proto od semináře pod krajskou záštitou trochu objektivní posouzení pro a proti. Seminář však vyzněl pouze jako "promo" akce stavitelů elektráren ve stylu " na počátku sice byly drobné chybičky, nyní však hurá k světlým zítřkům ". O přednesené prezentace proto zájem nemám. Ing. Diviš

 

 

Dobrý den,

Seminář byl dle mého názoru velmi dobře připraven. Přednášející byli fundovaní odborníci na jednotlivé problematiky. Byl to asi jediný seminář na toto téma za posledních několik let. Z pozice mé funkce mne zajímalo zejména hodnocení krajinného rázu, což zaznělo velmi srozumitelně. Celkově můžu říci, že seminář byl rozhodně přínosem.

Přeji pěkný den a těším se na případnou další akci…

Milena Žáková

Vedoucí oddělení životního prostředí

Městský úřad Nový Bydžov

 

 

Seminář byl velice přínosný. Po poradě s kolegy bychom měli zájem o případné uspořádání obdobného semináře na KU kam bychom pozvali zástupce stavebních úřadů a orgánů územního plánování kraje. Děkuji za odpověď. M.Pacák obor územního plánování a stavebního řádu.

 

 

 

Dobrý den,

děkujeme za pozvání na seminář a určitě máme zájem o zaslání dalších prezentací. Seminář hodnotím pozitivně, větší část bych věnovala posouzení z hlediska krajinného rázu.

Ing. Jana Mušková

vedoucí odboru životního prostředí

Městský úřad Jičín

 

 

 

Dobrý den,

Seminář se nám líbil, dokonce předčil výrazně naše očekávání. Mohu vás poprosit o zaslání prezentace? Předem velice děkuji.

Ing. Petr Háp

Krajský úřad Královéhradeckého kraje

 

Akce




Partneři